Geen producten in de winkelwagen.

spoedwet-dictatuur
Miranda van Driel

Miranda van Driel

Gaat de kamer voor de ultieme natte droom?

Mensen zeggen vaak:
‘Dat demonstreren dat heeft toch geen enkele zin…. ‘

Er is inderdaad niet meteen iets veranderd.
Maar wat je wel merkt is dat de onvrede over de maatregelen groeit en dat er steeds meer mensen doorhebben dat er iets niet klopt.
Helaas wordt de groep die het tegengeluid openlijk durft te geven niet merkbaar groter.

Maar er gebeurt wel degelijk meer.
De spoedwet die de minister van VWS, in dit geval nog Hugo de Jonge, is onder de aandacht gebracht.
Steeds meer mensen maar ook juristen, hoogleraren en politici zien in dat de spoedwet een hele gevaarlijke wet is voor onze democratie.

De spoedwet, die leidt naar een dictatuur en het parlement waar voor gekozen is buiten spel zet. Hierdoor krijgt 1 man het voor het zeggen. In landen om ons heen maar ook in de geschiedenis hebben we gezien hoe dat altijd verkeerd afloopt voor de burgers, dus voor jou en ik….

Nu hopen dat de dames en heren in de Tweede en Eerste kamer ook een eerlijke afweging gaan nemen en niet alleen aan hun eigen agenda denken.
Want een vergoeding ontvangen en niets hoeven doen zal voor een politicus dan misschien wel klinken als de ultieme natte droom…

Ik hoop echt dat ze nog eens terug denken aan de tijd dat ze de kamer in gingen omdat ze hoopten dat ze het verschil gingen maken.
Omdat ook zij mensen zijn, met een gezin en toch ook een betere wereld voor hun kinderen en kleinkinderen achter willen laten.

Wij zijn echt geen complotgekkies maar zagen al snel dat er hier iets echt niet goed in de haak is. Dat de kamer ook openlijk twijfelt is voor mij een logische stap en laat mij ook zien dat het inderdaad niet klopt.
Nu hopen dat ze ook werkelijk de ballen hebben om deze machtsgreep te voorkomen.

Het is nu in hun handen….

https://www.nrc.nl/nieuws/2020/09/08/kamer-twijfelt-over-coronawet-a4011186

P.S. Hoop dan we dat ze hun handen eerst gewassen hebben……
(en dan niet in onschuld, maar gewoon met water en zeep…)😎

deel deze post op social

Ik heb je nog meer te vertellen in mijn andere blogs!


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Elementor\Scheme_Color' not found in /home/customer/www/mirandavandriel.nl/public_html/wp-content/plugins/elite-addon-elementor/modules/post-pro/post-pro.php:901 Stack trace: #0 /home/customer/www/mirandavandriel.nl/public_html/wp-content/plugins/elite-addon-elementor/modules/post-pro/post-pro.php(196): Elaet_Post_Pro->grid_general_style_section() #1 /home/customer/www/mirandavandriel.nl/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php(2280): Elaet_Post_Pro->_register_controls() #2 /home/customer/www/mirandavandriel.nl/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php(494): Elementor\Controls_Stack->init_controls() #3 /home/customer/www/mirandavandriel.nl/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/base/widget-base.php(177): Elementor\Controls_Stack->get_stack() #4 /home/customer/www/mirandavandriel.nl/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php(300): Elementor\Widget_Base->get_stack() #5 /home/customer in /home/customer/www/mirandavandriel.nl/public_html/wp-content/plugins/elite-addon-elementor/modules/post-pro/post-pro.php on line 901