Geen producten in de winkelwagen.

als jij het normaal vindt - deel 3
Miranda van Driel

Miranda van Driel

[ALS JIJ HET NORMAAL VINDT – DEEL 3]

Als jij het normaal vindt dat we komende winter voor iedere snottebel getest moeten worden en 10 dagen thuis opgesloten worden.
(En dan ook meteen iedereen die bij je in de buurt is geweest zodat onze economie en ons land nog verder naar de klote gaat.)

 

Als jij het normaal vindt je adres en telefoongegevens achter te laten als je een ijsje of biertje gaat kopen.
(terwijl dit eigenlijk aan strenge regels gebonden is volgens de privacywet)
Overigens ben jij dit niet verplicht en mogen ze je daarom niet weigeren.

 

Als jij het normaal vindt dat Rutte zegt dat we niet in een dictatuur leven, dat hij geen dictator is…. Maar ondertussen wordt er censuur gepleegd, mensen gearresteerd worden voor stoepkrijten, vreedzaam demonstreren of het niet dragen van een niet-werkend mondkapje.
(Ja, dat gebeurt gewoon in Nederland anno 2020)

 

Als jij het normaal vindt dat Rutte zegt dat we een vrij land zijn maar dat als je je niet aan zijn opgelegde maatregelen houdt, je dan torenhoge boetes kunt krijgen of zelfs je zaak moet sluiten.
(Terwijl ministers, kamerleden, boa’s, politie agenten en het koninklijk huis wel gewoon op een normale manier bij elkaar kunnen staan en zelfs intieme feestjes geven….)

 

Als jij het normaal vindt dat er nu al aangestuurd wordt op een regionale lockdown in de Randstad terwijl de ziekenhuizen leeg zijn. En waarbij vooral de jongeren de boosdoeners zouden zijn omdat zij zich weigeren aan de regels te houden
(Kan aan mij liggen hoor maar volgens mij is de gemiddelde leeftijd van onze ministers en kamerleden toch echt iets hoger…)

 

Als jij het normaal vindt dat er eerst gesproken werd over doden, toen IC opnames, en daarna ziekenhuisopnames. Want we gingen voor ‘flattenthecurve’ weet je nog…
Maar later over positief getesten, dat werden besmettingen, daarna patiënten en nu zelfs verwachte patiënten.
(en zelfs dan blijven de ziekenhuizen leeg…. )

 

Als jij het normaal vindt dat onze machthebbers beslissen dat je maar 6 personen in je eigen huis mag ontvangen (en dat je dan maar beter je verjaardagsfeestje in een zaaltje kunt vieren, zonder polonaise, zittend op een stoel op 1,5 meter afstand)
(En laat ik het dan maar meer niet meer weer over onze minister van Justitie en Veiligheid hebben… juist ja, degene die de boetes hiervoor uitdeelt behalve als het zijn naasten zijn……..)

 

Als jij het normaal vindt dat de meeste mensen zich aan de maatregelen houden, dit niet doen vanwege het virus… maar alleen vanwege de angst voor een boete of wat anderen van ze zeggen. Ze willen politiek correct zijn…
(ik kan je vertellen de politiek in Nederland is niet correct… )
Maar als je dat nu nog niet door hebt, dan vrees ik het ergste…

 

Als jij het normaal vindt dat de Main Stream Media zoals NOS, AD, Telegraaf, RTL Nieuws en NPO1 ons continue blijven voorliegen. Hier zelfs openlijk voor uitkomen.
(En regelmatig binnen 1 uur na lanceren de koppen en inhoud van de berichten aanpassen omdat de journalist blijkbaar op zijn vingers is getikt door een hoofdredacteur.)

 

Als jij het normaal vindt dat onze machthebbers strooien met kleurcode rood en oranje voor landen waar nauwelijks meer positief geteste mensen zijn. Landen waarvoor vanuit andere landen gewoon een kleurcode groen geldt. Waardoor toeristen na hun vakantie in quarantaine moeten. (Misschien dan niet verplicht vanuit de overheid maar onder druk van hun werkgever.)

 

Als jij het normaal vindt dat je voordat je een bezoek aan je huisarts kunt afleggen, vaak eerst getest moet worden. Ook als je voor een gewone verkoudheid of keelontsteking langs wil gaan.
(Terwijl je in de tijd die je wacht op de uitslag alsnog besmet zou kunnen raken, schijnveiligheid dus.)

 

Als jij het normaal vindt dat er door meer dan 800 artsen en 1000 medische professionals een brandbrief wordt verstuurd maar door onze machthebbers en mainstream media compleet wordt genegeerd ( of zou de inhoud misschien te moeilijk zijn voor een oud personeelsmanager en leraar of voor de media die ook al moeite heeft met tellen.)

 

Als jij het normaal vindt dat zorgpersoneel onder druk wordt gezet om zich te laten testen en op termijn zelfs te vaccineren.
(En dat er zelfs nu al gedreigd wordt dat je anders de werk niet meer mag doen.)

 

Als jij het normaal vindt dat er ook in Nederland al voorzieningen zijn getroffen voor quarantaine faciliteiten waarin mensen dus buitenshuis geïsoleerd gaan worden…
(Wist je dat in de gevangenis in Nederland isolatie de zwaarste straf is die gegeven wordt en dan voor een 1 week of in uitzondering maximaal 2 weken. Denk dan ook eens aan de ouderen die 7 weken en soms zelfs langer in isolatie zijn gestopt…. )

 

Als jij het normaal vindt dat mensen als criminelen worden behandeld, uit gebieden worden geweerd en met grof geweld door een politieovermacht worden gearresteerd maar de criminelen gewoon vrij spel houden.
(Want waar zijn ze als je ze echt nodig hebt… )

 

Als jij het normaal vindt dat mensen op hun werk met vele mensen in contact komen, vaak zonder die 1,5 meter afstand, maar thuis maar 6 personen mogen ontvangen
(Terwijl ze nu al maandenlang gewoon doorwerken en er helemaal niets is gebeurt…..Denk aan het supermarkt personeel)

 

Als jij het normaal vindt dat er geen pandemie en zelfs geen epidemie meer is, maar we nog steeds met noodverordeningen leven en er zelfs een spoedwet aan dreigt te komen.
(Er liggen geen ziekenhuizen vol maar we leven als in een noodsituatie)

 

Als jij het normaal vindt dat er geëxperimenteerd wordt met burgers, met een niet-werkend mondkapje moeten rondlopen zoals toen in Amsterdam en Rotterdam en nu ook met scholieren op de middelbare school.
(Waardoor je zelfs meer kans op besmettingen oploopt omdat niemand die ondingen gebruikt op de juiste manier).

 

Als jij het normaal vindt dat Hugo ons wil verplichten om met een app rond te lopen die registreert waar je bent, met wie je bent en hoe lang je er bent.
(Terwijl het onze overheid maar niet lukt om een simpele website veilig te houden en er regelmatig datalekken bij de overheid zijn.. Kijk maar naar de website infectieradar die na 2x datalekken nu nog steeds uit de lucht is. )

 

Als jij het normaal vindt dat de risicogroep nú al wordt opgeroepen om de griepprik te gaan halen.
(Terwijl we allemaal weten dat je juist hierdoor extra risico loopt om ziek te worden omdat je weerstand naar beneden gaat en dus ook eerder weer een virus kunt binnenhalen.)

 

Als jij het normaal vindt dat onze machthebbers ons wijs maken dat het druk is bij de teststraten. Dat er in week 36 180.182 mensen getest zouden zijn. Wat zou betekenen dat er iedere 1,5 minuut iemand getest zou worden. (Terwijl bij nader onderzoek de meeste teststraten leeg en verlaten zijn…)

 

Als jij het normaal vindt dat er serieus werk wordt gemaakt van een spoedwet die de minister per decreet kan laten regeren waardoor hij volledige zeggenschap heeft over ons dagelijks leven en het parlement wordt uitgesloten.
(In andere landen noemen we dit een dictatuur…)

 

Als jij het normaal vindt dat een Facebook groep zoals de ‘Nee, tegen 1.5 meter’ al een aantal keren worden gesloten. Of alle zwarte pie ten groepen worden verwijderd.
(Maar er zogenaamd niets kan worden gedaan tegen de Pedogroepen op Facebook…..)

 

Als jij het normaal vindt dat de PNVD, de pedopartij, weer is heropgericht, die seks met kinderen, dieren en overledenen wil legaliseren.
(Als we het dan toch over een nieuw normaal hebben, dit is echt NIET normaal. Het is niet te geloven dat dit gewoon kan in Nederland.)

 

Als jij het normaal vindt dat er nu al wordt besloten dat we geen Sinterklaas mogen vieren, naar een Kerstmarkt mogen gaan of carnaval mogen vieren.
Terwijl er op dit moment geen enkele reden is om aan te nemen dat het dan ook niet kan. (Of zou het dan toch een gewone griep zijn die ieder najaar weer terug komt….)

 

Als jij het normaal vindt dat ons kabinet zelf wel voor Sinterklaas mag spelen en maar blijft strooien met euro’s.
Zoals we vandaag weer op Prinsjesdag te horen krijgen. (Waardoor het blijkbaar in is om schulden te maken terwijl we jarenlang hebben moeten bezuinigen zoals op de zorg waardoor we nu in de problemen zitten. En wie gaat die schulden afbetalen, precies diezelfde jongeren die nu al overal de schuld van krijgen.)

 

Als jij het normaal vindt dat bezorgde burgers, die demonstreren tegen het kabinetsbeleid, in Den Haag door de politie en ME met wapenstokken worden geslagen, een bejaarde dame vanuit haar scootmobiel wordt gesleurd en in elkaar wordt geslagen en romeo’s opzettelijk een vechtpartij uitlokken.
(En dat de mainstreammedia en rutte, de politie in een slachtofferrol neerzetten en vertellen dat de demonstranten waren begonnen.)
Ik zou zeggen check de livestreams, die liegen niet.

 

Als jij het normaal vindt dat mensen zoals jij en ik, die vreedzaam demonstreren tegen het kabinetsbeleid of tegen de niet onderbouwde maatregelen, door de media worden bestempelt als terroristen en in de gaten moeten worden gehouden
(Zie ik eruit als een terrorist????)

 

Ik vind dit allemaal niet normaal……

 

En als jij dit allemaal wel normaal vindt.
Dan ik hou echt met alle liefde een flinke afstand van jou.

 

Ik moet er namelijk niet aan denken dat ik ook besmet kan raken met het Ik-kan-niet-meer-zelf-nadenken-virus……

 

P.S. Dit is alweer deel 3…
Ik had zo gehoopt dat er na deel 1 geen vervolg hoefde te komen maar er komt ook al weer een deel 4 aan….. Het was teveel voor in 1x…..

Diep triest…

deel deze post op social

Ik heb je nog meer te vertellen in mijn andere blogs!


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Elementor\Scheme_Color' not found in /home/customer/www/mirandavandriel.nl/public_html/wp-content/plugins/elite-addon-elementor/modules/post-pro/post-pro.php:901 Stack trace: #0 /home/customer/www/mirandavandriel.nl/public_html/wp-content/plugins/elite-addon-elementor/modules/post-pro/post-pro.php(196): Elaet_Post_Pro->grid_general_style_section() #1 /home/customer/www/mirandavandriel.nl/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php(2280): Elaet_Post_Pro->_register_controls() #2 /home/customer/www/mirandavandriel.nl/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php(494): Elementor\Controls_Stack->init_controls() #3 /home/customer/www/mirandavandriel.nl/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/base/widget-base.php(177): Elementor\Controls_Stack->get_stack() #4 /home/customer/www/mirandavandriel.nl/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php(300): Elementor\Widget_Base->get_stack() #5 /home/customer in /home/customer/www/mirandavandriel.nl/public_html/wp-content/plugins/elite-addon-elementor/modules/post-pro/post-pro.php on line 901