Geen producten in de winkelwagen.

als jij het normaal vindt 2
Miranda van Driel

Miranda van Driel

ALS JIJ DIT NORMAAL VINDT… DAN HOU IK GRAAG AFSTAND

[ALS JIJ DIT NORMAAL VINDT………DAN HOU IK GRAAG AFSTAND]

🟣 Als jij het normaal vindt om jouw persoonlijke gegevens zoals adres en telefoongegevens moet achter te laten, als je een ijsje of biertje gaat kopen.
(terwijl dit eigenlijk aan strenge regels gebonden is volgens de Privacy wet AVG en ook de privacy waakhond Autoriteit Persoonsgegevens het er niet mee eens is.)
Overigens ben jij niet verplicht om deze gegevens te verstrekken en mogen horecaondernemers je niet weigeren als jij je gegevens niet wil achterlaten.

🟣 Als jij het normaal vindt dat ondernemers tot handhavers worden gedwongen door onze machthebbers zodat jij je aan de door hun opgelegde maatregelen blijft houden.
(En dat op basis van torenhoge boetes of op straffe van het sluiten van het bedrijf)

🟣 Als jij het normaal vindt dat handhaving een zelfstandige supermarkt gedwongen wordt om zijn deuren te sluiten.
Omdat klanten zich niet aan de maatregelen zouden houden, terwijl wij in de livestream van het corona debat konden zien dat de kamerleden dit zelf ook niet doen.
(Heb je wel eens bij de AH of de Jumbo gekeken… Maar nee, we pakken gewoon de kleine ondernemer)

🟣 Als jij het normaal vindt dat het beleid gebaseerd wordt op testuitslagen die dubieus zijn. Een PRC test waarvan de maker zegt dat deze test niet geschikt is voor het meten van virussen.
(Een positieve uitslag zegt dus helemaal niets over de besmettelijkheid maar geeft aan dat er een heel klein stukje genetisch materiaal is gevonden. Je kunt het al gehad hebben maar je kunt ook vals positief testen omdat je een andere variant hebt gehad)

🟣 Als jij het normaal vindt dat we nu niet meer over positief getesten praten en zelfs niet meer over besmettingen maar over patiënten.
(Omdat dit zo lekker makkelijk angst aanjaagt bij de angstigen)

🟣 Als jij het normaal vindt dat er zonder overleg voor 320 miljoen aan vaccins is gekocht terwijl het zorgpersoneel enkel een applaus krijgt en als het om loonsverhoging gaat de kamer leegloopt.
(Nadat al 3x eerder een motie voor het verhogen van het salaris van het zorgpersoneel door het kabinet werd verworpen. Rutte heeft al eerder gezegd dat investeren in de zorg geen prioriteit heeft… )

🟣 Als jij het normaal vindt dat mensen eerst met een gerust gevoel op vakantie worden gestuurd (je kunt gerust dat vliegtuig in met een niet-werkend mondkapje, geen enkel probleem, vliegtuigen zijn veilig) maar bij terugkomst getest moeten worden of in quarantaine moeten gaan.
(En tussentijds de codes geel snel op oranje worden gezet, voor sommige landen is NL de enige die code oranje geeft)

🟣 Als jij het normaal vindt dat voor zo’n test er een wattenstaafje tot 18 cm diep je neus in moet om te kunnen aantonen dat je positief bent.
(Terwijl als het echt zo besmettelijk is, je toch gewoon even in een doekje zou kunnen hoesten.. )

🟣 Als jij het normaal vindt dat er met burgers geëxperimenteerd wordt in de binnensteden van Amsterdam en Rotterdam. Waarbij ze met een niet-werkend mondkapje moeten rondlopen.
(Waardoor je zelfs meer kans op besmettingen oploopt omdat niemand die ondingen gebruikt op de juiste manier)

🟣 Als jij het normaal vindt dat burgemeesters graag achter de voordeur willen gaan handhaven en bepalen wat er in jouw huis en op jouw feestjes gebeurt.
(Daar is waarschijnlijk ook helemaal geen spoedwet voor nodig want dat kan vast ook onder het mom van een experiment)

🟣 Als jij het normaal vindt dat de burgemeesters staan te springen om een verplichte quarantaine in te voeren waarbij iedereen die 15 minuten bij jou in de buurt is geweest 14 dagen moet worden opgesloten.
(Zelfs als je na de verplichte test dan negatief blijkt te testen)

🟣 Als jij het normaal vindt dat er in sommige delen van Nederland ook al een avondklok in ingesteld, zoals in het Zuiderpark in Rotterdam.
(Omdat het overdag te druk daar is, snap jij hem nog…. )

🟣 Als jij het normaal vindt dat tijdens het coronadebat op 12 augustus de coalitie wegrende om maar niet bij de stemming over de motie voor de structurele salarisverhoging van het zorgpersoneel te hoeven zijn waardoor er niet voldoende leden in de kamer aanwezig waren.
(Denk je echt dat bij de volgende golf, die er komt als het aan de machthebbers ligt, dezelfde zorgmedewerkers staan te springen om er weer vol in te gaan…

🟣 Als jij het normaal vindt dat mensen, die vreedzaam demonstreren tegen het kabinetsbeleid of tegen de niet onderbouwde coronamaatregelen, door de media worden bestempelt als terroristen..
(Ja, dit gebeurt echt in Nederland, niet alleen in Wit-Rusland)

🟣 Als jij het normaal vindt dat onze minister van Volksgezondheid alle maatregelen in een wet wilt vastleggen.
(En hij daarmee een vrijbrief krijgt om naar eigen goeddunken maatregelen op en af te schalen, zonder het parlement daarin te betrekken en deze wet al op 20 augustus met spoed in behandeling wordt genomen)

😢 Als jij dit echt allemaal normaal vindt….
Dan hou ik met alle liefde een flinke afstand van jou en loop ik graag met een grote boog om je heen.

Ik moet er namelijk echt niet aan denken dat ik ook besmet kan raken met het Ik-Kan-Niet-Meer-Zelf-Nadenken-Virus………

En mocht ik je hiermee geraakt hebben, dan hoop ik van harte dat jij ook zelf op onderzoek gaat en gaat nadenken.

Ik heb al eerder geschreven over wat ik niet normaal vind.
Helaas komt er steeds meer bij….
Lees hier deel 1:
http://mirandavandriel.nl/als-jij-het-normaal-vindt/

deel deze post op social

Ik heb je nog meer te vertellen in mijn andere blogs!


Fatal error: Uncaught Error: Class 'Elementor\Scheme_Color' not found in /home/customer/www/mirandavandriel.nl/public_html/wp-content/plugins/elite-addon-elementor/modules/post-pro/post-pro.php:901 Stack trace: #0 /home/customer/www/mirandavandriel.nl/public_html/wp-content/plugins/elite-addon-elementor/modules/post-pro/post-pro.php(196): Elaet_Post_Pro->grid_general_style_section() #1 /home/customer/www/mirandavandriel.nl/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php(2280): Elaet_Post_Pro->_register_controls() #2 /home/customer/www/mirandavandriel.nl/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php(494): Elementor\Controls_Stack->init_controls() #3 /home/customer/www/mirandavandriel.nl/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/base/widget-base.php(177): Elementor\Controls_Stack->get_stack() #4 /home/customer/www/mirandavandriel.nl/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php(300): Elementor\Widget_Base->get_stack() #5 /home/customer in /home/customer/www/mirandavandriel.nl/public_html/wp-content/plugins/elite-addon-elementor/modules/post-pro/post-pro.php on line 901